tirsdag 8. august 2017

Velkommen til Kunst-Skaplig talt, alle nye og  en blogg som bokstavelig talt handler om kunst og håndverk som et viktig verktøy til å tilegne seg kunnskap i skolen. Ny forskning viser at elever lærer mer når de ser på og skaper kunst i undervisningen. Ludvigsen-utvalget legger også (heldigvis) vekt på skapelse og kreativitet som viktig kompetanse i fremtidens skole. 
Med sterk personlig interesse for faget, er jeg overbevist om at kunst og praktiske håndverksoppgaver kan være en bærebjelke for alle fag i skolen. Det skal være gøy å gå på skolen! Både for elevene og deg som lærer. Håper du blir inspirert og motivert av oppgavene som deles her og til å bruke kreativ formidling gjennom en praktisk-estetisk tilnærming til kunnskap. 
Dette er først og fremst en blogg for lærere som trenger tips til morsomme oppgaver. Jeg har laget denne siden også for min egen del. En slags idebank. Jeg får stadig spørsmål fra kollegaer om ulike ting innen dette faget. Derfor kan det være et nyttig sted for flere. Bruk i vei! Del gjerne med kollegaer og andre!

Jeg startet denne bloggen høsten 2015, og den har til nå over 80 000 visninger. Det har gått over all forventning og vært utrolig hyggelig med alle tilbakemeldinger fra dere lærerkollegaer der ute.
Et nytt skoleår er snart i gang og jeg kommer til å legge ut oppgaver utover året som jeg syns er verdt å dele med dere.
Takk for at du titter innom. Har også laget en Facebookside som det går an å "like" for å få oppdateringer på bloggen og nytt i år, er egen side på Facebook. Ha et godt skoleår!
Elin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar